КМ и Д ООД е застрахователен брокер, специализиран в морското застраховане, включително покритие при загуба на наем на кораби. Застраховката за загуба на наем е предназначена да защити корабособствениците от финансови загуби поради непредвидени обстоятелства, които водят до невъзможност на кораба да произвежда приходи.

Като опитен застрахователен брокер, ние разбираме уникалните рискове и предизвикателства, пред които са изправени корабособствениците в морската индустрия. Застраховката за загуба на наем осигурява покритие за загубата на очаквани приходи от наемане на чартър, когато плавателен съд не работи поради повреда, ремонт или други покрити опасности. Това може да включва инциденти като сблъсъци, засядане, повреда на машини или дори рискове от война.

В KM И Д ООД работим с водещи морски застрахователи, за да предложим персонализирани решения за застраховка при загуба на наем. Нашият екип от експерти ще оцени вашите специфични нужди и рискове, за да препоръча подходящи лимити за покритие и условия на полицата. Ние ще преговаряме със застрахователите от ваше име, за да гарантираме, че получавате цялостно и конкурентно покритие.

Като си партнирате с KM И Д ООД като ваш застрахователен брокер, вие можете да се възползвате от обширните ни познания за пазара на морски застраховки и нашата отдаденост да предоставяме отлично обслужване на клиентите. Ние ще ви преведем през застрахователния процес, ще ви помогнем с управлението на искове и ще ви помогнем да се ориентирате в сложността на застраховката за загуба на наем.

Защитете бизнеса си от финансови загуби и предпазете печалбите на вашия кораб със застраховка загуба при наем, уредена от KM И Д ООД. Нашата цел е да ви осигурим спокойствие и финансова сигурност в случай на непредвидени прекъсвания на операциите на вашия кораб. 

За повече информация, моля обадете се на нашите телефони или попълнете контактната ни форма