КМ И Д ООД е иновативен застрахователен брокер, който предлага застраховки за кибер сигурност. В днешния свят, където интернет играе важна роля в бизнеса и комуникациите, рисковете свързани с кибер нападения и нарушения на данните са нарастващи.

Застраховката за кибер сигурност, която предлагаме, има за цел да защити вашата компания от потенциалните щети, причинени от кибер атаки и нарушения на данните. Тя може да покрива разходите за възстановяване на данни, възстановяване на системите, уведомяване на засегнатите лица, юридически разноски, компенсации и други свързани разходи.

В сътрудничество с водещи застрахователни компании, ние предлагаме индивидуално разработени решения за кибер сигурност, които отговарят на специфичните нужди и рискове на вашата компания. Нашите експерти ще ви помогнат да определите подходящите лимити и покрития, които да отразят вашите потребности и предпочитания.

Важно е да бъдете отговорни и да вземете мерки за защита на вашата компания от кибер заплахи. Застраховката за кибер сигурност е важен инструмент, който ви предоставя финансова подкрепа и защита в случай на нарушения на данните и кибер атаки.

Изберете КМ И Д ООД като ваш застрахователен брокер за кибер сигурност и се възползвайте от нашата експертиза в областта на кибер рисковете. Ние ще работим с вас, за да осигурим индивидуално решение, което отговаря на уникалните нужди на вашата компания и ви дава спокойствие в онлайн пространството. 

За повече информация, моля обадете се на нашите телефони или попълнете контактната ни форма