КМ И Д ООД е застрахователен брокер, който предлага застраховки за професионална отговорност на различни професионалисти. Ние разбираме важността на защитата от възможни рискове и грешки, които могат да възникнат при изпълнението на професионалните дейности.

Нашата застраховка за професионална отговорност включва покритие за различни професии, включително адвокати, строители, спедитори, лекари, проектанти и много други. Предлагаме персонализирани решения, които отговарят на специфичните рискове и изисквания на всяка професия.

С нашата застраховка за професионална отговорност можете да бъдете уверени, че сте покрити в случай на грешки, небрежност или претенции от страна на клиенти или трети лица. Покритието може да включва щети, произтичащи от неправомерни действия, професионална грешка, пропуск или ненадлежно изпълнение на задълженията.

Ние работим с водещи застрахователни компании и предлагаме широка гама от покрития и лимити, които отговарят на специфичните нужди на всяка професия. Нашите експерти са на разположение, за да ви консултират и да ви помогнат да изберете най-подходящото покритие за вас.
Изберете КМ И Д ООД като вашия застрахователен брокер за професионална отговорност и се възползвайте от нашата експертиза и професионализъм. Ние се стремим да осигурим висококачествено обслужване и надеждна защита за вашата професионална дейност. 

За повече информация, моля обадете се на нашите телефони или попълнете контактната ни форма