КМ И Д ООД е лицензиран застрахователен брокер, който предлага застраховки за пътуване в чужбина. Разбираме важността на вашата сигурност, докато сте на път, и сме тук, за да ви осигурим необходимата защита.

Когато пътувате в чужбина, възможността да се защитите с подходяща застраховка е от съществено значение. Ние предлагаме застрахователни полици, които ви покриват при различни ситуации и спешни случаи по време на пътуването ви.

Нашите застрахователни продукти за пътуване в чужбина предлагат следните предимства:

  1. Лимити на покритие: Определени са лимити на покритие, които определят максималната сума, за която можете да бъдете застраховани. Тези лимити се отнасят за различни аспекти на пътуването, като медицински разноски, хоспитализация, отменени полети или загуба на багаж.
  2. Вашата сигурност: Нашата цел е да ви осигурим сигурност и мир на ума, докато сте на път. Покритието ви предпазва от неочаквани разходи, свързани с медицинска помощ, отмяна на пътуването или други неудобства, които може да възникнат.
  3. Онлайн опция: При КМ И Д ООД разбираме, че вашето време е ценно. Затова предлагаме цялата услуга онлайн, без нужда от посещение в нашия офис. Можете да сключите застраховката си, да получите информация и да управлявате полицата си просто и удобно от своя компютър или мобилно устройство.

Пътувайте безопасно и с увереност, знаейки, че сте осигурени с надеждна застраховка от КМ И Д ООД. Нашите експерти са готови да ви помогнат да изберете най-подходящата застраховка за вашите нужди и да ви предоставят необходимата подкрепа, когато ви е необходимо.

За повече информация, моля обадете се на нашите телефони или попълнете контактната ни форма