Добре дошли в КМ И Д ООД – Вашите първокласни услуги за суперяхти в България Открийте олицетворението на лукса и съвършенството в КМ И Д ООД, Вашият доверен партньор за несравними услуги за суперяхти в яхтените пристанища на България. Ние сме специализирани в предоставянето на широка гама от услуги, за да гарантираме, че Вашето изживяване с яхта е необикновено. Нашите услуги:
 1. Съдействие на яхтеното пристанище: Насладете се на безпроблемно изживяване в яхтеното пристанище с нашия специализиран екип. Ние се грижим за организацията на акостирането, охраната и всички местни формалности.
 2. Консиерж услуги: Подобрете Вашето изживяване с яхта с нашите персонализирани консиерж услуги. От изключителни резервации за хранене до персонализирани екскурзии, ние правим всеки момент на борда незабравим.
 3. Техническа поддръжка: Квалифицираните техници от Яхт Инженеринг Варна гарантират, че Вашата суперяхта работи с върхова производителност. От рутинни проверки до спешни и докови ремонти, ние сме до Вас.
 4. Яхтена Марина Варна – рефит център & зимна стоянка: Открийте Вашата първокласна дестинация за ремонт на суперяхти и зимен престой. Нашият опитен екип се грижи за взискателните собственици на яхти, осигурявайки несравнимо обслужване и прецизно внимание към детайла.
  • Превъзходство при ремонт на суперяхта: Поверете вашата суперяхта на нашите квалифицирани майстори за едно професионално отношение при ремонта. От поддръжката на корпуса до най-модерните технологични настройки, нашият екип съчетава експертни познания със страст към съвършенството, гарантирайки специално отношение към Вашата яхта.
  • Кейови стоянки: Изпитайте спокойствие с нашите сигурни съоръжения за зимен престой. Сгушени в сърцето на Варна, нашите докове осигуряват безопасно убежище за Вашата яхта през зимните месеци. Нашият ангажимент към отлични постижения се простира до защита на Вашата инвестиция, предлагайки защита от елементите и най-висок стандарт на сигурност.
  • Защо да изберете Марина Варна?: Експертния опит в суперяхтите, авангардни услуги за ремонт, сигурна зимна стоянка, първокласно местоположение на Марина Варна.
 5. Застрахователни решения: Навигирането във водите идва със своята несигурност. Защитете инвестицията си с нашите персонализирани решения за застраховане на суперяхти. Нашите партньорства с водещи застрахователи Ви осигуряват цялостно покритие, което Ви осигурява спокойствие при всяко пътуване.
Вашето удовлетворение е наш приоритет. Ние приспособяваме нашите услуги, за да отговорим на Вашите специфични изисквания, като гарантираме персонализирано и запомнящо се обслужване. Свържете се с нас днес, за да разгледате най-добрите услуги за суперяхти и застрахователни решения в България.