КМ И Д ООД е застрахователен брокер, който предлага разнообразни решения за автомобилно застраховане. Ние разбираме важността на защитата на вашия автомобил и финансовата сигурност при щети, които може да възникнат.
Една от ключовите услуги, които предлагаме, е застраховката „Зелена карта“. Тя е международен документ, който доказва наличието на задължително автомобилно гражданско отговорностно застраховане и ви позволява да участвате в движение в страни извън вашата родна държава. „Зелената карта“ ви осигурява защита и отговорност при евентуални щети, причинени на трети лица или техни имущества при катастрофа или инцидент.
Освен „Зелената карта“, предлагаме и различни видове застраховки, свързани с автомобилното застраховане, като:

  1. Автокаско (Пълно Каско): Това е доброволно застраховане, което покрива щети, причинени на вашето превозно средство вследствие на пожар, кражба, пътен инцидент или други рискове. Автокаското осигурява финансова защита за ремонт или замяна на автомобила.
  2. Гражданска отговорност (ГО): Това е задължително застраховане, което покрива щети, причинени от вас на трети лица или техни имущества по време на управление на автомобила. Гражданската отговорност ви осигурява финансова защита в случай на искове или обезщетения, предявени от пострадали трети лица.

Нашата цел в КМ И Д ООД е да ви предложим най-подходящите застрахователни решения за вашия автомобил. Работим с водещи застрахователни компании, които предлагат широка гама от продукти и конкурентни тарифи. Нашият експертен екип ще ви помогне да изберете подходящи за Вас застрахователни продукти и при конкуренти условия. 

За повече информация, моля обадете се на нашите телефони или попълнете контактната ни форма