КМ И Д ООД е застрахователен брокер, който предлага застраховки за туризъм. Нашата цел е да осигурим пълна защита и спокойствие на клиентите си, докато се наслаждават на пътуванията си, независимо дали става въпрос за почивка на море или активен отдих в планината.

С нашата застраховка за туризъм можете да се чувствате уверени, че сте покрити в случай на неочаквани ситуации, като болест, нещастен случай или загуба на багаж. Нашите застрахователни полици са разработени специално за да покрият нуждите и изискванията на пътуващите и предлагат следните предимства:

1. Медицинска застраховка: Осигуряваме покритие за медицински разноски, които могат да възникнат по време на вашето пътуване, включително лекарско обслужване, болнични разходи, лекарски прегледи и други.
2. Застраховка при нещастен случай: Предоставяме застраховка при нещастен случай, която ви осигурява компенсация в случай на трайнo увреждане или смърт в резултат на нещастен случай.
3. Застраховка на багаж: Покриваме загуба, повреда или кражба на вашите лични вещи или багаж по време на пътуване.

Нашият екип от експерти в областта на застраховането е на разположение, за да ви консултира и помогне при избора на най-подходящата застраховка за вас. Независимо дали планирате почивка на море или излет в планината, ние ви предоставяме защита и подкрепа през целия период на пътуването.

Изберете КМ И Д ООД като ваш застрахователен брокер и се възползвайте от нашите експертни знания и опит, за да се насладите на безпроблемно и сигурно пътуване.