Застрахователният брокер КМ И Д ООД предлага застраховка ЧМР (Цивилна отговорност на моторни превозни средства) за автомобили. Ние сме вашият надежден партньор при застраховането и сме съсредоточени върху предоставянето на качествено обслужване и пълна защита на клиентите си.

Като застрахователен брокер, ние разполагаме с доказан опит и работим с водещи международни застрахователни компании. Това ни позволява да ви предложим широк избор от покрития и конкурентни цени при застраховането на вашето превозно средство.

Застраховката ЧМР е задължително застраховане в много държави и осигурява покритие за вашия автомобил при причинени вреди на трети лица. Това включва материални щети и телесни повреди, които могат да възникнат при пътно-транспортни произшествия. Ние ви помагаме да изберете подходящият план за застраховка, който отговаря на вашите индивидуални нужди и бюджет.

В КМ И Д ООД разбираме важността на международните партньори и сме установили тесни връзки с реномирани застрахователни компании от цял свят. Това ни позволява да осигурим надеждни и гъвкави решения за нашите клиенти, които се движат в различни страни и региони.

Изберете КМ И Д ООД като ваш застрахователен брокер и ви гарантираме професионализъм, персонализирано обслужване и пълна защита при застраховката на вашето превозно средство. Нашата екип от експерти е готов да ви съдейства и да ви предостави най-добрите застрахователни решения за вас и вашите нужди. 

За повече информация, моля обадете се на нашите телефони или попълнете контактната ни форма